”Добрите момичета си имат дневници. Лошите момичета нямат време. Аз просто искам да живея живот, който ще запомня. Дори и да не го опиша.”

Оne Тree Hill

събота, август 15, 2009

"Wild Child"

Първо, много благодаря на Яна, че ми каза за този филм :) Защото в противен случаи заглавието щеше просто да продължи да отлежава в черновите за смс-ите на телефона ми (wasntme) откакто го видях преди някой от филм в киното.
Второ, държа да уточня, че е най-якият филм от доста време насам който гледам за пръв път :)
И така, филмчето е доста добро, ще се постарая да направя резюме. Надявам се да се справя.
Попи е разглезено американско момиче. Има всичко което поиска: маркови дрехи и обувки, добра сестра, приятел и вярна най-добра приятелка. Докато един ден Попи не съсипва сама нещата изхвърляйки част от нещата на новата приятелка на баща си право във... ами в океана! Да, тя е от слънчева Калифорния с всичкото слънце, топлина, шумни купони и къщи за милиони!
И представете си шока и когато баща и най-после изпълнява заканата си да я изпрати на училище зад граница. И то не къде да е а във строга Великобритания: дъжд, униформи, сроги правила, лоялност, чест и определено никакви партита или обувки "Гучи".
В началото Попи се държи надуто, недопустимо за английските нрави. Тя мрази мястото, мрази хората и най-вече това че е заточена там! Но постепенно започва да осъзнава колко ценно е приятелството, а и открива любовта.
Филма е наситен с комични моменти, разменени реплики между Попи и най-популярното момиче в училището - Хариет. Не липсват и романтични моменти, както и такива в които искренно съжалявате Попи, въпреки че преди това сте се дразнели на поведението и.
Надявам се да съм успяла да представя адекватно филма и ако го гледате да ви хареса :)

3 коментара:

  1. Яна трябва да признае, че пробутва този филм на всички, само защото упорито точи лиги по Фреди, с който има няколко от вече споменатите романтични сцени... *замечтан поглед* Е, дори и само заради него си струва да се гледа...нооо откровено казано си струва и заради самия филм, много е сладък, неангажиращ, точно като за разпускане ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Определено си струва не само заради него :) Още повече щом той ще играе и Джейс придобива още повече чар :) ! <3 Доста ще ми е интересно как ще ръси сарказмите на нашият любим ловец на сенки :D

    ОтговорИзтриване
  3. Филмчето беше симпатично. Помня го съвсем бегло, помня само, че съм гледала и много по-добри.

    ОтговорИзтриване