”Добрите момичета си имат дневници. Лошите момичета нямат време. Аз просто искам да живея живот, който ще запомня. Дори и да не го опиша.”

Оne Тree Hill

четвъртък, декември 31, 2009

Броени часове до 2010! ^.^


И тази година мина и ето че броени часове ни делят от настъпването на новата 2010 година :)
Надявам се за повечето от нас 2009 да е била хубава година изпълнена с много радост, любов и щастие. И нека както се казва, най-хубавото от тази отиваща си година да е най-лошото за следващата! :)
Аз лично ще запазя в сърцето си много моменти от отиващата си 2009. Повечето ще са хубави, дори много, моменти прекарани с приятели и с любимият човек, спомени, които да ме карат да се усмихвам когато се сещам за тях :)
За мен 2009 беше година на много нови запознанства, на много нови усещания и промяна на мнения за доста неща :) До голяма степен беше една доста успешна година :)
И така, пожелавам ви довечера когато часовниците ударят 12, всичките ви желания да се сбъднат и да получите своите коледно-новогодишни чудеса и да си прекарате много много хубаво ^.^
Искам да кажа още няколко думи. Какви ли? Например колко много обичам близките, приятеля и приятелите си. Защото именно моментите с тях ще запазя в сърцето си! Весело изкарване довечера (hug) :*

Няма коментари:

Публикуване на коментар