”Добрите момичета си имат дневници. Лошите момичета нямат време. Аз просто искам да живея живот, който ще запомня. Дори и да не го опиша.”

Оne Тree Hill

сряда, март 31, 2010

"Не ме забравяй"


Гледах този филм на кино днес с приятеля ми и бързам да споделя впечатленията си от него. Но първо искам да кажа че се радвах че го гледах точно с този човек :* Обичам те!
Жанрово тази американска продукция попада в графите за романтика и драма. В главните роли са сравнително известни актьори - Робърт Патисън ("Здрач", "Новолуние"), Емили де Рейвън ("Изгубени"), Пиърс Броснън (Джеймс Бонд в четири филма от поредицата за известният агент) и други. Тайлър (Робърт Патисън) е буен младеж със склонност към насилие, разбито семейство и особено усещане за справедливостта. Когато той и най-добрият му приятел и съквартирант са вкарани в ареста за една нощ заради нападение пад полицай, случайността им открива въможност да си "отмъстят" - дъщерята на полицая - Али (Емили де Рейвън) - ходи на лекции с Тайлър. И всичко започва като един бас. Постепенно Тайлър и Али научават все повече и повече един за друг и се сближават. Разбира се, Али разбира за облога им и напуска Тайлър.
Като цяло филма показва сближаването на двама човека, на които съдбата е отнела любими хора и показва развитието на живота им след тези загуби.
Противно на всякакви очаквания, хепи енд няма. Филма свършва по много драматичен начин, който честно си признавам, че изобщо не бях очаквала. До някаква степен шока ми попречи на всякакви други емоции в онзи момент. Обрата наистина беше последната развръзка за която бих си помислила.
С цитати от Ганди, целта на филма е да се покажат наистина важните неща в живота, както и че важно е не какво сме направили, а че сме направили нещо изобщо...

2 коментара:

  1. Наистина неврероятен филм!Заслужава си да се гледа!Променя изцяло начина ти на мислене!Васи справила си се чудесно с опиването на филма <3 Love u [Star Catcher]

    ОтговорИзтриване
  2. Mnogo mi haresva kak opisva6 filma i napalno se saglasqvam s mnenieto ti:)))

    ОтговорИзтриване