”Добрите момичета си имат дневници. Лошите момичета нямат време. Аз просто искам да живея живот, който ще запомня. Дори и да не го опиша.”

Оne Тree Hill

вторник, август 03, 2010

Последната песен

Първо да си изкажа впечатленията от филма: беше невероятен! При първа възможност си купувам книгата, въпреки риска от разочарование. Скоро не бях гледала нещо подобно и някак си ми влезе под кожата. Разбира се, ефекта беше подсилен от това, че го гледах с човек, на когото много държа и много обичам.
Вярно е, че се смяхме доста пъти по време на филма, но и двамата не бяхме в настроение за драма и сълзи. Хареса ми как беше направен филма и мисля че Майли Сайръс, колкото и да не е харесвана и окачествявана като лигла благодарение на сериала с нейно участие, е идеална за ролята на бунтарката тийнейджърка Вероника, която заедно с брат си Джона е изпратена да прекара лятото на брега на океана при баща си. Рони е ядосана и недоволна защото обвинява баща си за разпада на семейството, докато малкият Джона се радва да види родителя си и да прекара време с него. Както и в Ню Йорк обаче, и тук неприятностите не се държат настрана от героинята на Майли, или тя не се държи настрана от тях. Катастрофалното, както тя си мисли, лято обаче се преобръща, когато Рони започва да се сближава с Уил, момче, което е срещнала още първата си вечер при баща си...
"Последната песен" е разказ за сближаването, за промените в човек или по-скоро преоткриването на личността, за взаимоотношенията и значението на това, което човек оставя след себе си. Една красива, романтична и драматична история типично в стила на Никалъс Спаркс по чиято едноименна книга е направен филма.

И накрая на този пост, специален поздрав =) :

video

Няма коментари:

Публикуване на коментар