”Добрите момичета си имат дневници. Лошите момичета нямат време. Аз просто искам да живея живот, който ще запомня. Дори и да не го опиша.”

Оne Тree Hill

петък, август 06, 2010

Всичко ни е наред

От режисьорът Кърк Джоунс, "Всичко ни е наред" е драма за едно пръснато семейство.
Малко преди една Коледа след смъртта на обичната си съпруга, Франк (Робърт Де Ниро) кани четирите си деца на гости за празника. Всеки от тях обаче си намира оправдание почти в последният момент и възрастният болен мъж тръгва на пътешествие с крайна цел събиране на семейството около трапезата обратно вкъщи на светлият празник.
Оказва се обаче че нещата с Дейвид, Роуз, Ейми и Робърт стоят по много по-различен начин отколкото баща им си е представял. Обикаляйки Ню Йорк, Денвър, Лас Вегас и Чикаго, той се сблъсква с много хора и трудности докато се опитва да разбере вече порастналите деца и проблемите им.
Една история за семейството и ценностите в него, за подкрепата, която трябва да си оказваме с близките независимо какво се случва. Филма също показва как прикривайки истината ние не правим нищо повече освен да вредим на себе си и хората около нас. Оригинално разказана история, която би могла да бъде живот на всеки от нас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар