”Добрите момичета си имат дневници. Лошите момичета нямат време. Аз просто искам да живея живот, който ще запомня. Дори и да не го опиша.”

Оne Тree Hill

събота, септември 11, 2010

Нови сезони на някои любими сериали :)


И така, отново е Септември и отново започва излъчването на някои от хитовите сериали на различните американски студиа. Ако трябва да сме точни, едно от трите телевизионни шоута, които ще включа в този пост, започна новият си сезон още преди повече от месец, но някак си все не намирах вдъхновението да седна да пиша за него. Ето, че сега и на него му дойде времето наред с чисто новичкият епизод от тази сутрин на "Дневниците на вампира" на CW и бъдещият епизод на "Свръхестествено", който се очаква на 24ти този месец точно като по поръчка за новата и последна за някои от нас учебна година ^^.
И така, по същество :)

White Collar или "Бяла яка" продължава в новите си епизоди на втори сезон с интригата от първият - Кейт, музикалната кутия и участието на всеки от героите във въпросната история. Естествено, всеки епизод с изключение на това е сам за себе си с отделен случаи възложен на екипа на Питър Бърк от ФБР и консултанта му, Нийл Кафри (Мат Бомър). Благодарение на гения на последния и невероятните му понякога превъплъщения и внедрявания, случаи след случаи биват отхвърляни докато той търси истината за случилото се в края на предишният сезон. Сериала вече излиза от 9 седмици и сега има прекъсване до Януари месец, който направо не знам как ще се дочака спрямо последното развитие на историята на героя на Бомър :)

The vampire diaries или "Дневниците на вампира" също се завърна днес със първият епизод от новият си сезон. Доста чакане беше, доста напрежение. Не мисля че има епизод от тази поредица, който да не крие някаква изненада. Аз съм от хората, които не са чели книгите по чиято идея е направено шоуто и затова твърдо се придържам само към сериала. И също според моето скромно мнение, чакането от няколко месеца си заслужаваше за да се види всичко това: динамика, драма, тайни и всичко това отново и отново. Нови и стари фигури, трагедия и показване на характер от страна на някои хора. Епизода оставя без дъх и в напрежение за следващият четвъртък, в който ще излезе следващият.

Supernatural от своя страна, ще се чака още известно време. Като човек разочарован малко от предишният сезон се надявам сега нещата да са се променили. Доколкото видях от някакво клипче днес изровено от дебрите на дъ майти youtube, наистина се очаква промяна и то не само в главният сценарист. Харесвах Крипке, той направи истински шедьоври с някои от епизодите за тези 5 сезона шеметна надпревара за братята Уинчестър, но мисля, че нещо ново ще дойде добре и ще съживи нещата и ще придаде нов смисъл и цвят на историята в "Свръхестествено". Е, ще разберем след около две седмици. Очаквам нещо неочаквано и фрапиращо и се надявам да не остана разочарована ^^.

Няма коментари:

Публикуване на коментар