”Добрите момичета си имат дневници. Лошите момичета нямат време. Аз просто искам да живея живот, който ще запомня. Дори и да не го опиша.”

Оne Тree Hill

понеделник, октомври 04, 2010

Supernatural?


Дам, знам че се забавих доста и с този пост, седмица някъде, нещо ми върви на закъснения ^^ Сега след като намерих време да изгледам и вторият излязъл епизод вече може и да дам някакво по-добро мнението от това, което щях да дам преди седмица.
Първият излязъл епизод - за мен беше доста лишен от емоции. Случиха се толкова много неща, а не бяха интерпретирани по-най добрият възможен начин. Иначе беше интересно, въпреки че на края не знаех какво искам да стане, дали Дийн да остане и да живее новият си живот или да hit the road пак. Имаше си доста неизвестни неща, напрежение, нормалното общо взето. Както и не на последно място живичък Сам ^^
Вторият епизод, току-що изгледан, беше добре. Връщаме се към старият ритъм на едни от най-добрите епизоди и акцента върху свръхестествените същества. По-големият от братята Уинчестър отново е в играта, може би в идеалният вариант в който да запази всичко :) Ще видим какво ще се случи, но края ми хареса определено. "Импала"-та и Smoke on the water... мда, това е сериала, който харесвам да гледам! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар