”Добрите момичета си имат дневници. Лошите момичета нямат време. Аз просто искам да живея живот, който ще запомня. Дори и да не го опиша.”

Оne Тree Hill

четвъртък, декември 30, 2010

Seconds gone away...Ето, че текат последните часове от 2010 година... Колко бързо мина само! Направо не мога да повярвам, че първото десетилетие на 21 век вече изтича и ще навлизаме във второто. А кога посрещахме новият век, а? :) Много време мина, много вода изтече, както се казва. И тъй като утре няма да имам възможност да напиша този пост, реших, че сега му е времето. За много от нас годината, която идва след малко повече от денонощие, ще е съдбоносна. Ще избираме университети, ще правим тестове, изпити, с малко късмет и много усилия ще влезем, където искаме и мечтаем! Може би ще е тежко, но със сигурност ще си заслужава. Може би ще има напрежение и нерви, но и облекчението и радостта ще са важните накрая, успеха ще ни води. Все си мисля, че ще се справим, нали? :)
                                  Каква е равносметката от изминалата година?  
Много хора се променихме по много начини. Приятелства бяха създадени, но и бяха разрушени. Беше година на много любов от любимия човек и приятелите, родителите, незабравими моменти със всички тях, моменти, които не искам да забравям. Година, в която почти всички станахме пълнолетни и вече правим стъпките си в зрелия живот, но без да губим детското в себе си. Година на израстване, на промени.
                                                     А какво очаквам от 2011?
За момента още не знам, иска ми се просто да осъществя амбициите си и да не губя приятелите и любовта си. Както и може би здраве. Останалото би трябвало да е наред ако тези неща са :)
Искам да пожелая на всички весело посрещане на новата година, разумно най-вече, внимавайте с разните пиротехники и се забавлявайте :) И нека най-хубавото от 2010 да е най-лошото за 2011 :) :*

Няма коментари:

Публикуване на коментар