”Добрите момичета си имат дневници. Лошите момичета нямат време. Аз просто искам да живея живот, който ще запомня. Дори и да не го опиша.”

Оne Тree Hill

вторник, април 19, 2011

Free

Най-после имам малко свободно време, което да отделя на това местенце. Последните месеци и седмици бяха меко казано напрегнати поради някои събития от образователно естество, но поне за момента всичко мина. Не мога да кажа, че съм кой знае колко доволна от постигнатото, но поне мога да призная, че беше доста ползотворно да разбера с какво се сблъсквам. Вече поне знам, че трябва да положа доста повече усилия от досега, ако искам да си постигна мечтите, или ако не тях, то поне желанията си.
Точно заради това обмислям сериозно идеята да опитам да дискутирам различни проблеми и болни теми от ежедневието тук като своеобразна тренировка и помощ за изграждане на адекватно мнение по тях. Все още не съм решила дали ще развия блога в такава насока или ще си направя нов специално за целта, тъй като този е с предимно развлекателна насоченост, предполагам ще се разбере.
Е, това е засега от мен, ако имам муза, ще пусна още едно-две неща тази вечер, най-вероятно отново с развлекателна насоченост. Au revoar!

Няма коментари:

Публикуване на коментар