”Добрите момичета си имат дневници. Лошите момичета нямат време. Аз просто искам да живея живот, който ще запомня. Дори и да не го опиша.”

Оne Тree Hill

вторник, април 19, 2011

Goodbye lullaby

"Goodbye", "Black Star", "What the hell", "Push", "Wish you were here", "Smile", "Stop standing there", "I love you", "Everybody hurts", "Not enough", "4 real", "Darlin", "Remember when", "Alice".
Не, това не са просто рандъм песни, а пълният списък от новия, четвърти студиен албум, на канадската поп-рок изпълнителна Аврил Лавин (Avril Lavigne). Той излезе само преди месец и няколко дни, но стана абсолютен хит, може би заради единствената по-енергична и раздвижена песен в него "What the hell". Видеото към нея се завъртя по всички музикални телевизии и изпълни радио пространството. Точно тя реално направи албума известен. Истината всъщност е, че останалите четиринадесет песни нямат абсолютно нищо общо с "What the hell". Докато тя показва по-скоро новият, до голяма степен комерсиален стил на изпълнителката, те са повик от миналото и първите години на творчеството на младата, едва двадесет и шест годишна изпълнителка. Личните ми фаворити от тях са "Wish you were here", "Smile" и "Everybody hurts", но албума си заслужава да се чуе и оцени като цяло. Като почитателка на тези изпълнителка от години бях наистина приятно изненадана от повечето текстове и мелодии и се надявам скоро отново да има нещо ново от нея.

Няма коментари:

Публикуване на коментар