”Добрите момичета си имат дневници. Лошите момичета нямат време. Аз просто искам да живея живот, който ще запомня. Дори и да не го опиша.”

Оne Тree Hill

вторник, април 19, 2011

Show me how you "Burlesque"!

"It takes a legend... to make a star!"


С това послание ни посреща флайъра за филма на режисьора, актьор и продуцент Стивън Артин (Steven Artin) с участието на звездите от музикалната сцена Шер (Sher) и Кристина Агилера (Christina Aguilera). 
"Burlesque" е запленявщ мюзикъл от 2010, подобен на известния "Moulen Rouge" с участието на Никол Кидман и Еван Макгрегър. Героинята на Кристина Агилера носи името Али (Алис). Тя идва от малък град, където работи като сервитьорка в малко заведение. Момичето обаче иска да постигне нещо повече от това, тя иска да стане звезда. Така, при първия отдал и се случаи тя си тръгва от затънтеното градче и отива право в Лос Анджелис! Там Али се сблъсква със суровата действителност на големия космополитен град: огромните сгради, хотелите, както и изтощителното търсене на работа. Докато случайно не намира бара на Тес (Шер), в който са съчетани изкушения и талант...
Може да се каже, че "Burlesque" ще ви остави без дъх, най-малкото заради невероятния глас на Кристина Агилера. Допълвана от Шер, която макар и позастаряла и с неизвестен брой пластични операции, които си личат доста във филма, все още пее също толкова изумително, двете превръщат продукцията в поредния, не последен, но определено запомнящ се шедьовър за пътя към мечтите и любовта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар