”Добрите момичета си имат дневници. Лошите момичета нямат време. Аз просто искам да живея живот, който ще запомня. Дори и да не го опиша.”

Оne Тree Hill

петък, юли 22, 2011

Fast Five

And that's how we roll!
Ударна доза адреналин, безумна скорост, неповторим екшън! Това са думите, с които мога да опиша този касов хит.
По-бързи и яростни от всякога Вин Дизел и Пол Уокър под уникалната режисурата на Джъстин Лин се завръщат да вземат дъха ни в петата част от поредицата за Доминик Торедо и Браян О'Конър. Този път с участието на повечето звезди от предните части, както и на Дуейн Джонсън - Скалата. 
В четвърия филм оставихме Дом с присъда и пред спасяване от неговите хора. Е, петия започва точно от там - грандиозно бягство и нов, кротък живот в Бразилия, който обаче продължава кратко.
Бързи, безобразно скъпи коли, дързък план, влак и страхотни специални ефекти водят до завръзката на историята. А в един момент Доминик и О'Конър се оказват притиснати между два огъня - власт и корупция, в борба за оцеляване, в която вече не са замесени само двамата.
Каскади, завръзки и отмъщение и план по-дързък от всичко, с най-смелото изпълнение правено някога. Филм с неочакван край, който трябва да изчакате след изтичането на финалните надписи (доверете ми се, има нещо)!

1 коментар:

  1. Уникалния филм просто шладур! Радвам се, че ти хареса и най-вече, че ме послуша и остана след надписите ;)

    ОтговорИзтриване