”Добрите момичета си имат дневници. Лошите момичета нямат време. Аз просто искам да живея живот, който ще запомня. Дори и да не го опиша.”

Оne Тree Hill

сряда, февруари 22, 2012

Castle

Имам си нова манийка :D Казва се "Castle" и... е сериал (естествено за мен :D ).


Няма да разказвам много от сюжета, поне не в момента, но е точно мой стил: криминале с невероятни актьори и нестандартна линия на развитие.


Ричард Касъл (Richard Castle), в кожата на когото влиза актьорът Нейтън Филън (Nathan Fillion), е известен писател на криминални романи. Историята в продукцията се заплита, когато в Ню Йорк започва поредица убийства, извършени по неговите описани местопресъпления. По случаите работи чаровната половинка от екипа на сериала: актрисата Стана Катич (Stana Katic) в ролята на детектив Кейтлин Бекет. Изключително умна, проницателна и настоятелна ( и не на последно място: невероятен фен на книгите на Касъл) разрешавайки случая, младата полицайка се оказва новата муза на писателя. "И благодарение на приятелството си с кмета", Касъл получава възможността да ходи по петите и и да разкрива убийствата в Ню Йорк с нея! Двамата изглеждат абсолютно несъвместими, но за голяма изненада както на Кейт, така и на останалата част от екипа, въпреки липсата на обучение, Рик се оказва доста полезен с на вид откачените си теории... 


И повече няма да ви кажа :D Способна съм да пиша още много, описвайки с безкрай суперлативи продукцията, но няма. Единствено ще кажа, че е една от най-добрите криминални поредици, които съм гледала - а това е наистина много, когато го казвам. 
С добре изградените си многопластови характери Кейт и Касъл са герои, които биха ви накарали да тръпнете от нетърпение за следващия епизод!

Няма коментари:

Публикуване на коментар